Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold
  • Introduktion
   7:56
   intro
  • Opvarmning
   1:48
   Opvarmning
  • Sådan udfører du meditationen alene
  • Sådan udfører du meditationen med en partner
  • 10-dages challenge
  • Rune & Kristines 10 dage - sådan gik de
   38:48
   dag 1 ny

Introduktion

Dit orgasmiske potentiale


Dit orgasmiske potentiale er langt mere end den seksuelle udløsning, de fleste kender som orgasme. 

Dit orgasmiske potentiale dækker også evnen til at flytte din seksuelle energi - aka din livskraft - rundt i kroppen, og benytte den til at transformere stagneret energi, tanker, følelser, adfærd og fysisk ubehag. 

Og det dækker din evne til, når som helst, at kunne rejse din erotiske kraft, uafhængigt af omstændigheder og andre mennesker. Meditationen kan bruges på forskellige måder


Du kan gå til denne øvelse fra to vinkler: 


Som en super kraftfuld måde at frigøre vrede og frustration - uanset om det er ift nuværende eller gammel blokeret energi, og uanset om frustrationen er udløst af en nuværende eller tidligere partner. 

Eller: 

Som en enkel og let måde til at opleve, hvor meget kraft, der egentligt bor i dig - og begynde at gøre dig fortrolig med, hvordan den bevæger sig i din krop.
(Som en meget let tommerfingerregel kan du sige, at intensiteten du oplever i meditationen, giver tilsvarende adgang til intensitet i din oplevelse af nydelse og ekstasetilstand).

Hvad enten du bruger meditationen, som frustrationstransformator - eller som gryende forståelse af din erotiske kraft, så gavner den på begge fronter. De er nemlig uløseligt forbundet. 


Med eller uden partner


Du kan lave meditationen alene eller med en partner - og partneren behøver ikke være en, som du er i en kærlighedsrelation med.
Oplevelsen bliver forstærket af at høre og se partneren, og det kan være en øvelse i sig selv, at blive hjemme i sig selv. 

Alene kan være intenst på en anden måde - leg med det, og se hvad der virker for dig. Vores erfaring


Vi har virkeligt gode erfaringer med denne meditation, og der er virkeligt mange benefits - som du vil kunne høre af vores refleksioner gennem 10-dages udfordringen. 

Men helt kort opsummeret, så oplever Rune, at: 

"- den hjælper mig med at hente min kraft hjem, fra tidligere forhold og seksuelle oplevelser.
Jeg føler mig langt stærkere og samlet til at klare hverdagens udfordringer.
Det gør, at jeg kan gå langt dybere følelsesmæssigt i mine relationer, og jeg oplever, at jeg kan mærke og tillade langt mere nydelse og nærvær i intime situationer: Så måske lidt direkte sagt: Mindre hoved, mere pik og hjerte
".


Kristine oplever: 

- den hjælper mig med at transformere følelser, der føles ubehagelige i kroppen, inden de sætter sig fast og kommer ud som passiv aggressiv bebrejdelse. Så når jeg kan mærke, at jeg har en ubalanceret reaktion, kan jeg tage den spænding med ind i meditationen, udløse energien, og opleve ro og klarhed over, hvad der egentligt er på spil. 
Jeg kan være mig med mere overskud.


Den giver mig også meget meget mere plads indeni - og det betyder at jeg bedre kan mærke lyst, intensiteten af nydelse forstærkes og der er et helt nyt niveau af sansninger i kroppen.
Jeg kan tolerere langt mere af alt det, som er dejligt, uden at jeg forsøger at selvsabotere - og i længere tid".

 
Så det er bare at komme igang, og opleve selv.
Klik dig videre i programmet, trin for trin.


God fornøjelse 
- Kristine & Rune